Иззеха 18 тонколони и 11 музикални уредби при специализирана операция

...
Иззеха 18 тонколони и 11 музикални уредби при специализирана операция
Коментари Харесай

При акция: Полицията иззе 18 тонколони и 11 музикални уредби в село Градец

Иззеха 18 тонколони и 11 музикални уредби при профилирана интервенция на полицията в село Градец. За времето от 08:30 часа на 29 юли до 08:30 часа на 3 август е извършена акция на територията на село Градец за обезпечаване на превантивна активност, гарантиране на добър публичен ред и сигурност на популацията, определяне и задържане на лица, направили или подготвящи осъществяването на правонарушения, попречване и откриване на груби нарушавания на Закона за придвижване по пътищата и реализиране на административен надзор по съблюдаване Наредбата за публичния ред на Община Котел, оповестяват от полицията в Сливен.

Служители на сектор „ Градец “ към РУ-Котел взаимно със бранш „ Специални тактически дейности “ към ОДМВР-Сливен са направили инспекции на 218 лица,75 транспортни средства, посетени са 119 сигнала за нарушение на публичния ред, 8 са арестувани за осъществени закононарушения и несъблюдение на полицейско предписание.

Разкрити са две обири, декларирана по време на интервенцията, на движимости от частни парцели в селото.

Разкрито е закононарушение за причиняване на телесна щета. Констатирани са 92 нарушавания на ЗДвП, ЗМВР, ЗШОС, ЗБЛД и Наредбата на Общината. За нарушение на тишината и публичния ред са формирани 33 протокола за предизвестие и 15 писмени Разпореждания по Закона за Министерство на вътрешните работи. За несъблюдение на полицейско предписание са конфискувани 18 тонколони и 11 музикални уредби, формирани са 11 акта по Закона за шума в околната среда, петима са арестувани. Издирени са 3 лица, оповестени за общодържавно търсене с мярка „ Установяване на адрес “.

Операциите в дребните обитаеми места по противопоставяне на престъпността и запазване на публичния ред не престават.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР