Изявления на eBay и бившия главен изпълнителен директор на eBay Девин Уениг до 60 Minutes

...
Преди предаването на 60 минути, 26 март 2023 г., което
Коментари Харесай

Преди предаването на 60 минути, 26 март 2023 г., което включва историята на кореспондента Шарин Алфонси в eBay, се свързахме с eBay и бившия главен изпълнителен директор на eBay Девин Уениг за коментар на нашия доклад, „Скандалът в Силиконовата долина.“

Те казаха на 60 Minutes следното:

eBay:

Неправилното поведение на тези бивши служители е грешно , и ние ще направим това, което е честно и подходящо, за да се опитаме да се справим с това, през което са преминали семейство Щайнер. Събитията от 2019 г. никога не трябваше да се случват и както eBay изрази на Щайнер, ние много съжаляваме за това, което претърпяха.

Както бе отбелязано от прокуратурата на САЩ, когато този въпрос излезе наяве, eBay сътрудничи изцяло на разследването на правителството, отбелязвайки, че „eBay оказа изключително съдействие на разследването, като помогна на щатските и федералните власти да разберат какво е имало се е случило и съберете доказателства за престъплението."

Девин Уениг:

Ужасен съм от случилото се и сърцето ми е към Щайнер. По никакъв начин не са заслужили това, което им се случи. Възмутителните действия на няколко бивши служители не представляват моите ценности или компанията, която ръководих дълги години. Ако бях наясно какво се случва, щях да го спра незабавно.

Тази статия е публикувана първоначално на 26 март 2023 г.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР