Изявлението на Владимир Путин, че РФ разполага с крилата ракета

...
Изявлението на Владимир Путин, че РФ разполага с крилата ракета
Коментари Харесай

Блогъри определиха къде Русия изпитва ядрената крилата ракета „Буревестник”

Изявлението на Владимир Путин, че РФ разполага с крилата ракета с нуклеарен мотор съществено разбуни духовете. Във въздуха обаче остана предизвикването да се откри по кое време и къде ще бъдат осъществени тестванията.

Ползвателите на обществените мрежи сравнили сателитни фотоси на разнообразни полигони и пристигнали до извода, тестванията на крилатата нуклеарна ракета 9М730 „ Буревестник " с нуклеарна силова установка ще бъдат осъществени на Нова земя и по-точно на полуострова Панкова земя. Нейната безлюдност и раздалеченост от селища подсигурява опазване на секретността и сигурността за гражданското население.



Нова земя не инцидентно обичайно е употребена за разнообразни подземни, подводни и въздушни тествания, в това число на 50-мегатонната авиобомба на 30 септември 1961 година

Установяване на региона на тестванията е значим за следене на обстановката и по опция да се открият оценъчно резултатите от тестванията. Засега откъслечните информации имали позитивен темперамент.

Изпитанията на „ Буревестник” им същата цел както и при „ Цар-бомба” – да покаже на света притежаването на оръжие, което обезсмисля всяко нахлуване. / БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР