Изявлението на Корнелия Нинова, в което тя каза, че е

...
Изявлението на Корнелия Нинова, в което тя каза, че е
Коментари Харесай

Симов: Любимата поза на ГЕРБ е на абсолютна невинност

 " Изявлението на Корнелия Нинова, в което тя сподели, че е знаела за кандидатурата на Радев за втори мандат, приключи спекулациите, че президентът е сложил Българска социалистическа партия в шах. “ Това съобщи националният представител от " Българска социалистическа партия за България “ Александър Симов в предаването “Здравей България “ по Нова телевизия.

На въпроса дали Българска социалистическа партия ще поддържа президента за втори мандат, социалистът отговори по този начин: " Ние имаме процедури, по които партията взима решения. Те са мудни и тромави, само че такава е демокрацията в сходни моменти. Опция за различен играч на Българска социалистическа партия изобщо не е била обсъждана. “ По думите му това би разделило хората в България, които желаят смяна, което е неточност.

Александър Симов развенча слуховете за напрежение сред президентската институция и Българската социалистическа партия като добави: " Между разбора на президента за политическата обстановка в страната и разбора на Българска социалистическа партия няма разлика. “

По думите му медиите непрекъснато спекулират, че Румен Радев е налегнат от желанието да направи своя партия, само че той посочил, че се бори за доверието на всички български жители в качеството си на държавен глава.

" Откакто Българска социалистическа партия е единствената опозиционна партия в този парламент, ясно сме заявявали, че главната ни цел са парламентарните избори, както и да сменим ГЕРБ. Не сме обсъждали на никакъв стадий кандидатури за президент “, безапелационен бе Симов.

По мотив оповестените водачи на листите на Българска социалистическа партия с претендентите за депутати, социалистът съобщи: " Проблемите пред които е изправена България сега са извънредно огромни. Затова при избирането на водачите е издирван правилото на професионализма, този на лекарите, икономистите, юристите. Търсят се хора, които да се оправят с проблемите, в резултат на пандемията и пагубното ръководство на ГЕРБ “, изясни той. 

По отношение абсурда с ОЛАФ социалистът прикани да бъдат оставени да си свършат работата. " ГЕРБ се пробват да вземат позата на безспорна непорочност, това е обичаната им поза. Нека Бойко Борисов да си прегледа държавното управление по какъв начин работи против корупцията, а не от ОЛАФ да ни споделят. Това още веднъж значи, че имаме проблем в държавното управление “, безапелационен бе Симов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР