Изявлението им бе направено по-малко от два часа, след като

...
Изявлението им бе направено по-малко от два часа, след като
Коментари Харесай

Извънредно: Знаков Разстрел Разтърси България Преди 5 Мин! Ликвидиран Е Самият

Изявлението им бе направено по-малко от два часа, откакто вътрешният министър Младен Маринов заяви преди публицисти, че няма данни на мястото да е имало пукотевица или следи от битка.

Тялото на жертвата е открито, откакто негов родственик го потърсил в дома му, който е в съседство на къщата на 43-годишния Стоян Зайков, търсен от шест дни за убийството на 38-годишната Милена Шишкова. Убитият се споделя Валентин Петров и е трети братовчед на Зайков. Той е живеел самичък, все още е разграничен със брачната половинка си, има дете.

При извършени преди време диалози с убития през днешния ден мъж, той не е споделил никакви терзания. От извършените разпити няма данни за взаимоотношения сред него и убитата Милена.

" Към този миг няма безапелационни данни и доказателства, че обвиненият причинител на първото ликвидиране (Стоян Зайков - бел. ред) е създател и на второто, като в процеса на работа по случая не изключваме нито една версия, в това число и тази ", разяснява още основният секретар на Министерство на вътрешните работи.

Прокурор Николова пък акцентира, че двете убийства са осъществени с две разнообразни оръжия, като все още към момента продължава огледът на местопроизшествието. По неофициална информация става въпрос за ловна пушка, която може и да е самоделна. Оръжието обаче не е намерено.

По последни данни, 42-годишният Валентин е бил забелязан за последно към 18 часа през вчерашния ден.

Главният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов добави, че са разпоредени и към този момент са подхванати спомагателни ограничения, с цел да се подсигурява сигурността на жителите - съставът на Специализирания отряд за битка с тероризма е на място в Костенец, ориентирани са и спомагателни сили от Дирекция " Жандармерия ".

По думите му, нови сигнали за търсения Стоян Зайков няма, а всички, получени досега, са тествани. Проверени са и всички места, където вероятно може да е обитавал обвиненият. Към този миг не е получен сигнал, в който изрично да се твърди, че мъжът е видян в региона или на друго място.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР