Изявите на Благой Иванов зад Океана въодушевиха президента на UFC

...
Изявите на Благой Иванов зад Океана въодушевиха президента на UFC
Коментари Харесай

Шефът на UFC: Багата има тежки ръце и нокаутираща мощ

Изявите на Благой Иванов зад Океана въодушевиха президента на UFC Дейна Уайт, който даже се захвана да презентира дебютния пердах на българина в най-проспериращата ММА организация. На 14 юли в Бойси (САЩ) някогашният международен първенец по самбо ще излезе против Жуниор дос Сантош (Бразилия), №1 в света за 2011-а в смесените бойни изкуства на тежка категория.
„ Благой е доста сложен спортист, има тежки ръце и нокаутиращ удар – споделя в промоционално видео Уайт. – През 2008-а пристигна от нищото и победи съветската легенда Фьодор Емеляненко, с което стана международен първенец по самбо. През 2012-а беше намушкан в сърцето, само че от този момент има 9 победи. Спечели и 5 мача за купата на Световните бойни серии (WSOF).Притежава черен колан по джудо. А в този момент ще има късмет да премери сили и със Сантос. “

Равносметката на Иванов досега е 16 победи и една загуба, а противникът му е малко по-опитен – 23 срещи, от тях 18 печели. Жуниор, с прякор Циганина, има черен колан по бразилско джиу-джицу. експерт е в тайландския бокс, както и в бокса. През 2011-а той печели международната купа, като тогава са му нужни единствено 1,04 секунди да нокаутира Кейн Веласкес (Мексико). Бразилецът е и последният, който побеждава сегашния първенец на организацията Стипе Миочич (САЩ) през 2014-а. А предходната година боецът с хърватски корени взе реванш, като нокаутира Сантос още в първия рунд.
Хабиб Нурмагомедов

Подариха кола и имот на първенец

Дагестанският войник Хабиб Нурмагомедов, първенец на UFC в лека категория, бе премиран уместно в родината си – с автомобил „ Лада Веста “ и имот в Хасавюрт. „ Сега остава и да се пренеса да пребивавам тук “, съобщи с усмивка Хабиб, който се е открил в Махачкала.
29-годишният дагестанец, с прякор Орела, не познава проваляне на кръга, като има 26 победи. А при започване на април нокаутира Ел Лаквинт (САЩ) и победи със международната купа. За последните 3 година той е спечелил от боеве над $1 млн.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР