Изясняват се причините за внезапната смърт на 40-45 годишен мъж

...
Изясняват се причините за внезапната смърт на 40-45 годишен мъж
Коментари Харесай

Разплита се мистерията с издъхналия в колата си мъж до болницата в Благоевград

Изясняват се аргументите за неочакваната гибел на 40-45 годишен мъж до болница в Благоевград. Той през днешния ден бе открит през днешния ден мъртъв на паркинг в автомобила му с работещ мотор.

Сигналът е подаден към 10.20 ч. тази заран от паркинга сред поликлиниката и частната болница. Преминаващи забелязали, че мъжът се е облегнал обратно, а моторът на лекия му автомобил " Рено-Сценик " работи, осведоми БГНЕС.

Смъртта му е установена от екип на ЦСМП. Мъжът е умрял до момента в който маневрира, търсейки място на паркинга, връщайки се или отивайки на доктор. Джипитата в поликлиниката през днешния ден не работят.

Проверява се информацията, че нощес е идвал на обзор в неотложния кабинет, ситуиран на втория етаж в поликлиниката. Направен бе оглед от криминалисти, съгласно данни на този стадий, гибелта му не е насилствена.

Най-вероятно става дума за инфаркт или белодробна тромбемболия. Близките на умрелия са известени. Точната причина за гибелта му ще бъде открита след аутопсия от правосъден доктор.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР