Изясняват се причините за пожара в крайпътно заведение край Търговище,

...
Изясняват се причините за пожара в крайпътно заведение край Търговище,
Коментари Харесай

Изясняват се причините за пожара в крайпътно заведение край Търговище, сградата е изгоряла напълно

Изясняват се аргументите за пожара в крайпътно заведение край Търговище, постройката е изгоряла изцяло. При случая, който породи в неделния ден, няма потърпевши хора. Сигналът за пожара в ресторант в местността Парка непосредственост до основния път София – Варна е подаден към 7:22 часа на тел. 112 в оперативната дежурна част на Областната дирекция на МВР-Търговище, съобщи Българска телеграфна агенция.

Огънят е унищожил покривната структура на постройката, прилежащи постройки, интериорно и кухненско съоръжение. Погасен е от пет екипа на Районната работа „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “ в Търговище и екип на Районната работа от Омуртаг. На терен в битката с пламъците, са били общо 16 чиновници персонален състав с шест противопожарни автомобила.

Говорителят на дирекция Ани Кръстева посочи, че към 10 часа пожарът е бил локализиран, а изцяло погасен в 13:20 часа. Спасен от огъня е прилежащ на заведението заслон, с повърхност към 250 кв. м. Причините за пораждане на пожара са в развой на изясняване. По случая е формирано досъдебно произвеждане по член 330, алинея 1 от Наказателния кодекс. По време на гасителните действия придвижването в сектора се осъществяваше в едната лента.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР