Изящните форми на актрисата с български корени Нина Добрев нямаше

...
Изящните форми на актрисата с български корени Нина Добрев нямаше
Коментари Харесай

Нина Добрев разкри пищно деколте в Кан /снимки/

Изящните форми на актрисата с български корени Нина Добрев нямаше по какъв начин да не приковат вниманието на благотворителната вечеринка на amfAR, която се организира неотдавна в Кан.
Със стройна фигура, както и тъмна си коса контрастираща на алената ѝ рокля с акцент в деколтето, Нина разкрива прелестите си на основни места, само че и въпреки всичко остави цялостната картина мистерия.
Приятните форми на гръдната ѝ обиколка събраха погледите на мъжете, само че тя беше с половинката си Шон, първенец по сноуборд. От едната страна роклята имаше дълъг ръкав, завършващ с ръкавица. А Шон беше избрал типичен смокинг.
Двойката беше измежду гостите на събитието, което набираше средства за благотворителната активност за организацията, и по време на което обяд с Робърт де Ниро беше продаден за 500 000 евро.
33-годишната актриса, която се прочу с присъединяване си в "Дневниците на вампира ", блесна, до момента в който позираше в "Hotel du Cap-Eden-Roc ". От удивителните фрагменти мъжете останаха с отворени усти и изплезени езици.
Тоалетът на Нина е дело на "Monot ". Ева Лонгория, Уини Харлоу, Кара Делевин, Синди Бруна и Клеър Фой са единствено шепа от звездите, които единствено през последните дни носеха дрехи на ливанския дизайнер, а в този момент в редиците им се причисли и Нина Добрев.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР