Изяждай закуската си сам, раздели с приятеля обяда си, а

...
Изяждай закуската си сам, раздели с приятеля обяда си, а
Коментари Харесай

Съветите на д-р Емилова ви дават шанс да отслабнете и да сте здрави с тази чудесна закуска

Изяждай закуската си самичък, раздели с приятеля обяда си, а вечерята – дай на врага си! “ Но до каква степен тази поговорка е вярна? Резултатите от международни проучвания демонстрират, че това е мит!
Защото нормалната, „ британски вид “ закуска не води до ускорение на метаболизма, не контролира равнището на кръвната захар и на процедура усилва възприятието на апетит денем.
В резултат от този от време на време „ вълчи апетит “ на обяд и на вечеря се гълтам прекалено много храна, силата от която се изразходва единствено отчасти, а останалата част се натрупа под формата на мазнини в тялото.

Но което е по-лошо, след изобилна закуска ставате сънливи и се чувствате изтощени – просто сте непълноценни на работното си място. Това важи в идентична степен за учениците и студентите… Тогава? Д-р Емилова, въз основа на своя 21-годишен опит ви поучава, закуската да е от плодове или зеленчуци, като по-голямо количество няма да ви навреди. Още по-добре е да спазвате завършените от нея правила по какъв начин да закусвате: първоначално вземете 1 ч.л. лактобацилус Бургаликус, а час по-късно изпийте чаша билков чай с лъжица естествен пчелен мед. След още 1 час си направете прясно изстискан сок от някакъв сезонен плод или нарежете плодове и ги поръсете с 1 с.л. смилано ленено семе. Това ви е задоволително и сигурно ще укрепи здравето ви!

Препоръчайте такава закуска и на вашите близки, деца и внуци! Причината за здравословния резултат от такава закуска се крие във физиологията на вашия организъм, който е пригоден да отделя сила за изчистване от токсични и нездравословни субстанции. Този развой продължава от 4 до 12 часа до цялостното изчистване. Ако задръстите стомаха си с калорична храна на закуска, то цялата сила от закуската ще отива за храносмилане, а за изчистване – нищо няма да остава! Така всекидневно ще се задръствате с нездравословните артикули, оставащи при преправянето на храната, които ще се натрупват във всички органи и системи на организма и неизбежно ще подкопават здравето ви.

Особено бъдете деликатни да не тъпчете заран децата си – те така и така не обичат ранното щедро хранене, само че на драго сърце биха си похапнали 1 ябълка или 1 банан, или биха изпили чаша естествен сок! И забравете за прословутата композиция от кифла и чаша прясно мляко – досегашната закуска в учебните заведения, която безспорно е нанесла щета на здравето на консумиралите я възпитаници! Разбира се, по учебните лавки и в този момент се предлага богат подбор от тлъсти банички и висококалорични сандвичи, които е непрепоръчително да бъдат употребявани до обяд!

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР