Извинявам се за външния си вид, но след 8-часово чакане

...
Извинявам се за външния си вид, но след 8-часово чакане
Коментари Харесай

Кошмар в Кьолн с нашенци в самолет

Извинявам се за външния си тип, само че след 8-часово очакване на летището - това е, което мога да предложа. Така българка стартира описа си, съгласно който е получила " нечовешко отношение от Ryanair ".

Видеото бе споделено в обществената мрежа TikTok, написа Sofia24.bg.

" Вчера вечерта в 21:05 ч. трябваше да хвърча от Кьолн за София като полетът по разписание трябваше да кацне в 00:30 ч. някъде. Отложиха полета с час и 20 мин. в началото. Аз имах СМС, само че това нещо не беше излязло на таблото. След 1 час удължиха с още 1 час и 20 мин., като към този момент времето за политане беше 23:45 ч.

Малко преди този час, времето още веднъж бе променено, този път на 00:45 ч., като ние към този момент бяхме преместени на различен гейт. Към 00:00 ч. пристигнаха да ни раздадат ваучери за 4 евро отплата на борда, единствено да ви кажа, че една вода е 3 евро...

Някъде към 00:20 ч. пристигна една какичка, с едни мигли, направена, стартира да крещи и да изяснява по какъв начин има нов гейт и би трябвало да отидем на него. Ние гледахме супер жалко, тъй като на никое място не пишеше за това. Ние отидохме на новия гейт и от самото начало тя се държеше супер жестоко с хората, които бяха чакали близо 5 часа, дори извика полиция поради един възрастен човек, с който не разбрах какъв й е казусът.

Всички хора се държаха супер добре поради цялата обстановка и все пак, че сме в непрекъснато незнание какво се случва, по кое време ще излетим, от кое място ще излетим... И от самото начало ни се споделя, че може би ще кацнем във Виена... Бог знае за какво?! И всевъзможни такива други конспирации, само че никой нищо не удостоверява.

Качваме се в самолета към 01:15 ч. и тогава ни се споделя, че ние ще кацнем на летище Бургас ", изяснява сънародничката ни.

" Не на летище София, а на летище Бургас... ", споделя възмутено тя.

" След като водачът се включи да каже, че ще кацнем в Бургас, пасажерите се разпалиха и имаше предложение да останем още 1 час в самолета или да кръжим над София, с цел да отвори летището, тъй като има ремонтни действия и към 05:30 ч. да кацнем там, при което стигнахме до консенсус и чакахме към 50 мин. в самолета и по-късно още веднъж ни споделиха, че полетът няма да бъде сбъднат и би трябвало да слезем.

Слязохме и ни накарахме да минем още веднъж през всички инспекции... ", споделя още момичето.

В последна сметка полетът им е бил заменен, само че чак за идващия ден. Никой не се е поинтересувал дали хората имат потребност от нещо, а измежду тях е имало дребни деца.

Момичето към момента се надява да се прибере в България и предлага да не се употребява въпросната нискотарифна самолетна компания. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР