Извинявам се за думите си няма кой да ме накаже.

...
Извинявам се за думите си няма кой да ме накаже.
Коментари Харесай

Цветан Цветанов се извини за думите си няма кой да ме накаже

Извинявам се за думите си " няма кой да ме накаже ". Това съобщи в предаването някогашният втори в ГЕРБ и водач на партия " Републиканци за България ",. 
Той разяснява думите си в " Панорама " по Българска национална телевизия от март 2019 година във връзка подадената от него оставка в подтекста на скандала . " Тези думи бяха интерпретирани и взети от подтекста на целия диалог, който имах в " Панорама ". Действително се оправдавам за тези думи, в случай че са били възприети по дословен метод, че фактически съм изразил мнение, че няма кой да ме накаже ", изясни Цветанов. Той бе безапелационен, че към оня миг е взел персонално решение да напусне Народното събрание. " Това беше подтекстът и методът, по който се показах: че аз съм взел решение да напусна Народното събрание, а не че някой ме е предиздвикал да го направя ", уточни още Цветанов.
Той изясни, че всичко, което е направил във връзка с покупката си на жилище, е да размени два жилището за един. " Разликата от 39 кв. метра, която се получава, е закупена по банков път със 100 000 лева Всичко е изяснено, всичко е ясно и всичко е направено оптимално транспарантно ", разяснява някогашната дясна ръка на премиера Бойко Борисов.
" Никога и по никакъв мотив, нито някой от фамилията ми, се е облагодетелствал с някакви управителни позиции или позиции, които са получени, като развиване след моето избиране и влизане в Народното събрание, или присъединяване в изпълнителната власт. Няма нещо, което да съм направил в политиката, което да е било в ущърб на правилата и прозрачността ", акцентира Цветан Цветанов.

Според Цветанов казусът в партия ГЕРБ е, че там никой не споделя особеното мнение. " Никой не споделя това, което има като чувство и това, което получава като противоположна връзка от обществото. Всеки се преценява с това, което споделя един човек в партията ", разяснява обстановката в партията на Борисов някогашният ѝ заместник-председател.
Цветанов смята, че страната ни сега е във външна изолираност. Вие виждате, че няма единна позиция на Европейската национална партия в отбрана на Борисов. За всички е ясно, че това ръководство сега е непрозрачно. Това ръководство докара до положение, в което хората и бизнесът към този момент се опасяват да не бъдат атакувани по институционален път от който и да било, сподели Цветанов. Той не изключи някой да употребява даже държавния запас, с цел да дискредитира неговата партия " Републиканци за България " още в зародиш.
Цветанов акцентира, че членовете на политическия му план са солидарни с демократичната общественост и желаят предварителен парламентарен избор. 
За времето си в ГЕРБ и срещите с хората по места, за задачите, които си слага Политическа партия " Републиканци за България ", и за геостратегическата ориентировка на страната ни - целия диалог с Цветан Цветанов гледайте по-късно във видеото.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР