Известно столично заведение с ново лятно предложение – салата Руди

...
Известно столично заведение с ново лятно предложение – салата Руди
Коментари Харесай

Радостин Василев като лятна салата Руди

Известно столично заведение с ново лятно предложение – салата „ Руди ” (The real owner)
Министърът на младежта и спорта в оставка (може би) влезе в менюто на столичен ресторант. Радостин Василев към този момент има салата на свое име – или по-точно на умилителния му прякор Руди.

Салата „ Руди ” (The real owner) към този момент е част от менюто на „ 101 Bar/Dinner “. Това е и едно от „ най-солените “ ястия в менюто на цена от 25 лева Рецептата е листен микс, гуакамоле, гриловани тиквички с копър, скариди „ Чимичури “ и черноморски миди.

Василев и „ Бар 101 “ имат остаряла задявка, като с негово подпомагане даже Национална агенция за приходите съумя да затвори заведението за няколко дни. Министърът нападна заведението, за което някои настояват, че било обичано на нестъпващия в заведения за хранене Бойко Борисов.

Преди това в тоалетната на заведението се появи фотография на Василев.

В момента ресторантът още веднъж си действа, откакто съдът реши, че затварянето е нелегално.

„ Определението е дефинитивно и не предстои на обжалване. Акцията на органите на приходната организация в ресторант 101 Bar and Dinner е част от масирани инспекции на редица институции (сред, които даже ДНСК по искане на заместител министър за обстоятелствена инспекция, в най-кратък срок), след подаден сигнал от заведението на 04.04.2022г до СРП против настоящ министър и даването на видео материали от заведението на икономическа полиция “, гласи решението на съда.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР