Известният врачанин Веселин Вълчанов, познат в града като Веско Културиста,

...
Известният врачанин Веселин Вълчанов, познат в града като Веско Културиста,
Коментари Харесай

Първо в BulNews: Веско Културиста и Данчо Електрода са арестуваните врачани заради залятата с киселина гадателка в Пловдив

Известният врачанин Веселин Вълчанов, прочут в града като Веско Културиста, е арестуван за нападението с киселина против врачка в Пловдив, научи извънредно организация BulNews. 51-годишният мъж, дружно с различен врачанин на 42 години, прочут като Данчо Електрода, са задържани късно нощес във Враца. 
По първична информация, директният причинител на закононарушението е по-младият мъж, а Вълчанов е обвинен като помощник.


 
На 14 март двамата мъже пътували с джипа на Веско от Враца към Пловдив по авансово квалифициран маршрут. Извършителят е оставен пред блока - с маска, каскет и яке с висока яка потегля към адреса.
При влизането си във входа поставя ръкавици и калцуни. След това непосредствено се качва на етажа, влиза в отключения апартамент и на въпроса на дамата " Как да ви оказа помощ? " той й отвръща " Аз ще ти оказа помощ " и я залива със сярна киселина ", сподели районният прокурор на Пловдив Петър Петров.
И двамата врачани са престъпно проявени, разкриват още от държавното обвиняване. 
„ Единият е прочут с поредност престъпни прояви, измежду които гърмежи, отвличания и подкупи в крупни размери, в това число на известни персони. Името му е забъркано и в крупни финансови измами. Преди 8 години против него е имало и опит за ликвидиране с военен револвер “, сподели още Петров, което съответствува с биографията на Веско Културиста. 



Електрода пък е осъждан е за кражба на автомобил и е в изпитателния период на условната си присъда, допълват още от прокуратурата в Пловдив. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР