Известният украински лекар и телевизионен водещ Евгений Комаровски сподели кои

...
Известният украински лекар и телевизионен водещ Евгений Комаровски сподели кои
Коментари Харесай

Лекар разкри най-неефективните начини за укрепване на имунитета

Известният украински доктор и ефирен водещ Евгений Комаровски показа кои са най-неефективните способи за повишение на имунитета. Освен това той разкри и какво в действителност оказва помощ на имунната система да работи дейно.

Според лекаря яденето на зеленчуци като лук и чесън не оказва помощ за повишение на имунитета, както считат мнозина. Хранителните добавки и билковите медикаменти също са неефективни в борбата и предварителната защита на инфекции, отбелязва докторът. В листата си с неефективни способи за повишение на имунитета той включва и хомеопатията.
6 сигурни признака, че би трябвало да подсилите имунитета си
Ако постоянно се разболявате, умората ви е непрекъснат приятел, прекарвате малко време на чист въздух и слънце, тогава най-вероятно имунитетът...
Прочети повече
Лекарят означи, че за поддържане на имунната система са нужни пълностоен сън, здравословно хранене, умерени извършения и цялостно самоограничение от потреблението на алкохол. Освен това той означи, че с цел да действа оптимално имунната система е належащо човек да изпитва повече позитивни страсти.

Важно: Статията е с информативна цел и предоставената в нея информация не може да замести консултацията с доктор и експерт по здравословно хранене, както и да анулира дадените от тях рекомендации!

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР