Известният уфолог и виртуален археолог Скот Уоринг каза, че е

...
Известният уфолог и виртуален археолог Скот Уоринг каза, че е
Коментари Харесай

Уфолог откри доказателства за присъствието на хора на Марс

Известният уфолог и виртуален археолог Скот Уоринг сподели, че е съумял да откри доказателства за наличието на хора на Червената планета.

Изследователят разказа по какъв начин през 2012 година е разкрил фотография, показваща сянката на астронавт, евентуално поправящ марсоход. Впоследствие тази фотография била отстранена от сървърите на НАСА. Уфологът обаче не се предал и след дълго търсене още веднъж откри доста необикновен детайлност в фотографията на марсохода.

На марсианския марсоход Скот Уоринг откри следи от осъществен ремонт и съгласно откривателя той е изработен на равнище „ село “. Неидентифицираният ремонтьор употребявал парче някаква черга, с цел да го увие към тръбата и по-късно стегнал всичко с пластмасова тел. Работата е свършена толкоз зле, счита уфологът, че единствено човек с нулев опит може да се олее толкоз доста. Но кой би могъл да го направи? Дали марсианците, по съглашение със Земята, не дават тяхната техническа поддръжка?

Въз основа на горното, Уоринг излага догадка, че хората са били на Марс отдавна и може би има цяла колония под управлението на Съединени американски щати. Виртуалният археолог предложения потребителите на Интернет да намерят свое пояснение за откритата марсианска тайнственост.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР