Известният ТВ водещ Скип Бейлис сподели мнението си защо, според

...
Известният ТВ водещ Скип Бейлис сподели мнението си защо, според
Коментари Харесай

Известен ТВ водещ посочи основния проблем на Уестбрук и защо Ръс няма да стане шампион

Известният ТВ водещ Скип Бейлис показа мнението си за какво, съгласно него, звездата Ръсел Уестбрук в никакъв случай няма да завоюва шампионски пръстен в НБА. Бейлис има вяра, че 32-годишният пойнт гард на Хюстън Рокетс, който не е изключено да стартира новия сезон в различен тим, играе най-вече за себе си, а не за отбора, чиито цветове пази.

" Няма метод той да завоюва пръстен. Не съм сигурен даже какво е бъдещето му в лигата, тъй като той е потвърдил, без капка подозрение, че не е нищо повече от една соло звезда. Соло състезател в екипен спорт ", изрази мнението си Бейлис, като добави: " Никой не играе по-здраво от Ръс, само че той играе основно за Ръс, а не за тима и за резултата. Той играе за статистиката ".

" I hate to say this because I have rooted for the last 3 years for a Russell Westbrook that I never loved with KD, but there is no way he is going to win a ring. " —
— UNDISPUTED (@undisputed) В момента към бъдещето на Уестбрук в НБА царува неизясненост, като е доста евентуално той да бъде " трейднат " в различен тим, само че по всичко проличава, че и ползата към пойнт гарда не е толкоз огромен, а и тлъстият му контракт също може да се окаже спънка за възможна договорка.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР