Известният турски актьор, певец и композитор Йозджан Дениз изненадващо се

...
Известният турски актьор, певец и композитор Йозджан Дениз изненадващо се
Коментари Харесай

Той се ожени за трети път, майка му - против

Известният турски артист, артист и композитор Йозджан Дениз изненадващо се венча за своята обичана дизайнерката Самар Дадгар. 

Двойката се среща от година и половина, само че на 20 януари официализира връзката си и показа фотоси от тържеството в обществената мрежа. Йозджан и Самар не губиха скъпо време от фамилния си живот и отпрашиха на сватбено странствуване в Дубай. 

Това е трети следващ брак за Йозджан Дениз, който мина през плевел бракоразвод с  майката на неговия наследник Фейза Актан, с която подвигна женитба през 2018 година. След раздялата Фейза заведе дело за тормоз против популярния си брачен партньор. Скоро по-късно Йозджан Дениз се влюби Самар Дадгар и бе оневинен от турските магистрати. 

Според медиите в Турция майката на артиста - Кадрие Дениз не е участвала на сватбата на сина си, защото неодобрява брака му със Самар. Наскоро в свое изявление Кадрие съобщи: “Нека Йозджан чуе това! Не желая да се дами. Вече има едно дете. Пожелавам благополучие на приятелката ти, само че би трябвало ли да седнете на сватбената маса? Може би тя го желае, само че аз не я желая ".

Въпреки гнева на своята свекърва, щастието на Самар остана непомрачено и тя разгласява фотос в обществената мрежа, с цел да показва венчалната си халка с голям елмаз, написа " Телеграф ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР