Известният супермодел Бела Хадид заяви, че не се страхува да

...
Известният супермодел Бела Хадид заяви, че не се страхува да
Коментари Харесай

Бела Хадид готова да рискува кариерата си заради палестинската кауза

Известният супермодел Бела Хадид съобщи, че не се опасява да загуби работата си като модел поради поддръжката си за палестинската идея, защото съгласно нея е осъзнала, че не е “на тази земя, с цел да бъде модел ”. Хадид, щерка на палестинско-американския бизнесмен в региона на недвижимите парцели Мохамед Хадид и родената в Холандия моделка Йоланда Хадид, разкри за мюсюлманското си/палестинско завещание в изявление за списание GQ.

Отбелязвайки, че се е почувствала като “извадена ” от корените си след развода на родителите й през 2000 година, Хадид сподели, че е почувствала, че ѝ липсва тази част от себе си, което я е направила “наистина, в действителност тъжна и самотна ”.

“Бих желала да порасна и да бъда с татко си всеки ден, да изучавам и в действителност да мога да упражнявам [исляма], просто като цяло да мога да пребивавам в мюсюлманска просвета ”, сподели Хадид и добави:

“Но това не ми беше обещано. ”

Като означи, че се усеща благословена, че е в позиция, в която може да приказва намерено и да накара гласовете на хората да се чуят, Хадид сподели, че не се опасява да загуби оферти за работа, предава bg-voice.com.

“Има толкоз доста компании, които стопираха да работят с мен ”, сподели тя.

Хадид е един от най-фотографираните и търсени модели сега, който господства на стилните сцени в Ню Йорк и Европа. Тя е изразявала несъгласието си с антимюсюлмански и антипалестински мнения нееднократно.

Например по време на опитите на някогашния президент Доналд Тръмп да забрани пътуванията, ориентирани против мюсюлмани и мигранти, тя съобщи обществено, че се гордее, че е мюсюлманка и щерка на емигрант.

Тя беше дейна в обществените медии дружно с други звезди, с цел да споделя постове със мощни послания в поддръжка на палестинците и се причисли към пропалестинското шествие с доста стачкуващи в Ню Йорк предходната година.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР