Известният сръбски актьор Милош Бикович е получил руско гражданство, съобщи

...
Известният сръбски актьор Милош Бикович е получил руско гражданство, съобщи
Коментари Харесай

Сръбска звезда се похвали с руски паспорт

Известният сръбски артист Милош Бикович е получил съветско поданство, заяви формалният портал за правна информация на Русия, представен от Sputnik.

Указът, подписан от президента Путин гласи, че съветското поданство би трябвало да бъде предоставено на следните лица, в това число Милош Бикович, роден на 13 януари 1988 година в Сърбия.

Бикович разяснява придобиването на съветско поданство в профила си в Instagram, където напомни, че взе участие в културния живот на Русия повече от седем години.

„ За мен това е благословия и източник на благополучие. През цялото това време се усещам деен член на съветското общество, в този момент то е публично закрепено “, написа артистът. " За мен е огромна чест, че през днешния ден мога да кажа: Русия е моята Родина! ", заключи 33-годишната звезда.

Милош Бикович играе във филмите " Хотел Белград ", " Лед ", и в хитовите сериали „ Хотел Елеон “ и „ Гранд “ като Павел. Той се подреди до други международни кино звезди - Жерар Депардийо и Стивън Сегал, които получиха съветски паспорти персонално от президента Путин.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР