Известният шоумен и политик Слави Трифонов обяви в социалните мрежи,

...
Известният шоумен и политик Слави Трифонов обяви в социалните мрежи,
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Слагам край на гостуването на мои хора при Цънцарова

Известният шоу мен и политик Слави Трифонов разгласи в обществените мрежи, че поставя завършек на присъединяване на свои сътрудници в предаването " 120 минути " по бТВ . Решението му идва след рецензия към водещата Цънцарова и нейния сътрудник.

В обявата си Трифонов споделя, че е изпратил писмо до управлението на телевизия та, в което показва недоволството си от държанието на публицистите. Той дефинира отношението им към някои посетители като " преднамерено, махленско, унизително " и прибавя, че то му внушава " еснафщина и липса на честност и почитание ".

Бившият водещ на " Шоу то на Слави " акцентира, че схваща правото на частната телевизия да показва своите пристрастия и позиции, както и значимостта на свободата на словото. Въпреки това, той упорства, че съществуват " положения като достолепие, чест, почитание, професионализъм, също и логичност ".

Трифонов припомня за своя принос към бТВ , където е работил 19 години и е осъществил над 5000 излъчвания. Той твърди, че е донесъл на медията " голям брой фенове, престиж, зрителски интерес и най-много пари ".

Решението на Слави Трифонов да приключи съдействието с " 120 минути " идва в миг на възходящо напрежение сред политици и медии в България. То повдига въпроси за салдото сред журналистическата сдържаност и уважението към гостите в телевизионните излъчвания.

Към момента от бТВ не са коментирали обществено изказването на Трифонов.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР