Известният шеф готвач Андре Токев, карал с 2 промила алкохол

...
Известният шеф готвач Андре Токев, карал с 2 промила алкохол
Коментари Харесай

Андре Токев отива на съд

Известният началник готвач Андре Токев, карал с 2 промила алкохол в кръвта по Околовръстното шосе на София, отива на съд.
Днес Софийска районна прокуратура внесе обвинителен акт в съда против 53-годишния готвач. Токев е карал след приложимост на алкохол, макар че към този момент е бил наказан за идентично закононарушение. От държавното обвиняване споделят, че той е наказван неведнъж с административни санкции поради неспазване на разпоредбите за придвижване по пътищата.
В обвинителния акт е записано:
"На 31.10.2021 година към 18 часа в София, по ул. „ Околовръстен път “, А.Т. бил спрян от служители на реда след получeн сигнал, че обвиненият е минал с управлявания от него автомобил през бордюр в края на улицата, което довело до деформиране на четирите джанти, изпускане на налягането на гумите му и друга техническа нередовност. А.Т. траял да кара автомобила и да криволичи с него по пътя. От допира на металните елементи на автомобила с асфалтовата настилка излизали искри, чувало се скърцане и стържене, само че обвиненият не спрял. Униформените му създали тест с „ Дрегер 7410+ “, който отчел позитивен резултат от 1.90 на хиляда промила алкохол в кръвта. А.Т. е съпроводен до болница, където направил кръвен тест, който отчел, че е карал с централизация на алкохол в кръвта 1.79 на хиляда. Това е наложило назначението и правенето на спомагателна правосъдна химико-токсикологична експертиза в профилираната химикотоксикологична лаборатория, която посочила, че обвиненият е карал с централизация на алкохол в кръвта си над 0.5 на хиляда, а точно 2.00 на хиляда ".
Предстои делото против известния началник готвач да продължи в Софийски областен съд.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР