Известният руски милиардер Денис Стенгелов ще бъде разпитан по повод

...
Известният руски милиардер Денис Стенгелов ще бъде разпитан по повод
Коментари Харесай

Лукс до безобразие: СНИМКИ и ВИДЕО разкриха как живее семейството на милиардера, в чийто руски мол загинаха 64-ма души

Известният съветски милиардер Денис Стенгелов ще бъде разпитан във връзка огромния пожар в комерсиалния център " Зимна череша " в Кемерово.

Оказа се, че в постройката на комерсиалния център алармените и пожарогасителните системи не са работили, а последната планувана ревизия на Министерството на изключителните обстановки е осъществена през 2016 година

По последни данни починалите при огнената буря са 64, а още 16 души липсват. Въпреки това не бяха получени мнения за случилото се от притежателя на SEC, който към този момент даде обещание да изплати по 3 милиона рубли (83 хиляди лева) на околните на всяка жертва от пожара.

Животът на Стенгелов и фамилията му обаче е доста по-интересен от бизнеса му, който към този момент се разгръща чак до Австралия, където е той сега, с цел да взе участие в вложенията и строителството на молове и спортни зали.

Милиардерът стартира бизнеса си в началото с продажба на семки на едро. По-късно купува фабрика за сладкарски произведения, а по-късно изкупува компаниите на съвсем всичките си съперници. Миналата година в едно от интервютата си Стенгелов разказва своя модел на бизнес ръководство като: " Пестим пари, като изгаряме клиринг ".

 Фото: instagram.com/ivan_139 / Отец с сыном — в позе хозяев жизни
Стенгелов със наследник - в поза „ майсторите на живота “

Холдингът Stengelova KVD е една от 100-те най-големи частни компании в Русия по данни на Forbes. Той създава марки като " Kirieshki ", " Three crusts ", " Crisp " и " Beerka ". Така че парите за предприемача и фамилията му не са проблем.
Най-големият наследник на Стенгелов, Иван, приключва най-известното и най-скъпото пансион учебно заведение за момчета – това в Саутпорт. Младият мъж професионално се занимава с тенис, без да не помни и да си почива.

 Фото: instagram.com/ivan_139 / Иван и его друзья, которые умеют отрываться...

Иван и приятелите му, които знаят по какъв начин да купонясват

В обществените мрежи Иван се хвали с чести полети, отдих в скъпи ски курорт и занимания с другари. Той назовава себе си " съветски разбойник ".

 Фото: instagram.com/ivan_139

Иван обича освен тениса, само че и футбола. Той не пропуща шанса да се хвали с визитите си на мачове от Шампионската лига и със фотоси на звездите. Един от фотосите е изработен през 2014 година, а на него Иван е на мача на Мадрид " Реал " дружно със Сами Кедира.



По-малкият наследник на Стенгелов – Алексей, е по-скромен от брат си. На остарялата си страница в " Фейсбук " има единствено няколко фотоси. Той също по този начин демонстрира огромен интерес към тениса, което пък подтиква татко му да построи голям състезателен комплекс - Академията за тенис и голф.

 Фото: Соцсети / Старое фото из профиля младшего сына Штенгелова (в центре), где он со своим старшим братом (слева) на отдыхе
Стара фотография от профила на най-малкия наследник Стенгелов (в центъра), където е и неговият по-син (вляво). Всички те са на отмора на екзотично място
Стенгелов се грижи за всички членове на фамилията си. Така да вземем за пример, по-възрастната му сестра Джулия оглавява построения от него състезателен комплекс, откакто се е преместила от Швейцария в Австралия.

 Фото: Соцсети / Старшая сестра миллиардера Юлия, по некоторым данным, представляла его каузи в Швейцарии, а сейчас переехала в Австралию
По-голямата сестра на милиардера Джулия
По-малката му сестра Оксана, пък е началник по обучение. Живее със фамилията си в Томск, където открива личен ресторант.

 Фото: Соцсети / Штенгеловы заказали фотосессию, чтобы запечатлеть семейную идиллию
Семейството на Стенгелов с фотосесия, на която увековечават фамилната идилия  Фото: Соцсети / Мачеха Штенгелова часто гостит у внуков и интензивно выкладывает фото себя любимой

Децата на милиардерите обичат празненства и ВИП-почивки в ски курорти, както и да посещават най-модерните плажове
 Фото: instagram.com/ivan_139
Децата на милиардерите обичат празненства и ВИП-почивки в ски курорти, както и да посещават най-модерните плажове  Фото: instagram.com/ivan_139
 Фото: instagram.com/ivan_139 / Иван вместе с другими студентами The Southport School
Иван дружно с други си възпитаници в Саутпортското учебно заведение  Фото: instagram.com/ivan_139 / Сын миллиардера на роскошном горнолыжном курорте в Альпах
Синът на милиардера в първокласен ски курорт в Алпите

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР