Известният психолог Иван Владимиров-Нав е бил убит снощи, а за

...
Известният психолог Иван Владимиров-Нав е бил убит снощи, а за
Коментари Харесай

Убиха известния психолог Иван Владимиров - Нав, задържан е бивш полицай

Известният психолог Иван Владимиров-Нав е бил погубен нощес, а за закононарушението е арестуван някогашен служител на реда. 
Вчера, малко след 22:30 часа, в полицията е получен сигнал за прострелян мъж в жилищна кооперация на ул. " Черковна ". Към адреса неотложно са ориентирани екипи на полицията и Спешна помощ, които установили гибелта на 45-годишния мъж.
На място е арестуван 52-годишният причинител на действието. По първична информация след зародил скандал сред двамата съседи по-възрастният създал изстрел със законно притежаван револвер и ранил смъртоносно съперника си.
По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Всъщност се оказва, че свадата сред психолога и служителя на реда датира от месеци. Преди време персонално Владимиров се е оплакал в ефира на bTV. От медията демонстрираха фрагменти по какъв начин той разкрива, че е подложен на тормоз от униформения. Случаят, за който психологът споделя, се развива през ноември:
„ Заплашваше ме с пердах, споделяше, че подвигам звук, а аз безусловно ходех на пръсти вкъщи. Замеряше ме с яйца “, споделя психологът и прибавя, че служителят на реда даже мазал със странни вещества входната му врата.
Владимиров описа и още една преживелица, станала по време на общо заседание на блока, в който и двамата живеели.
Полицаят още веднъж агресирал и налетят на пердах на възрастен човек. Психологът признава, че си е разрешил да посъветва пребития да осъди нападателя си, само че индивидът признал, че го е боязън, тъй като въпреки всичко става въпрос за еднообразен.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР