Известният привърженик на ЦСКА Димитър Ангелов призова чрез Sportal.bg за

...
Известният привърженик на ЦСКА Димитър Ангелов призова чрез Sportal.bg за
Коментари Харесай

Дучето призова за сериозна дискусия

Известният последовател на ЦСКА Димитър Ангелов прикани посредством Sportal.bg за сериозна полемика. Дучето изрази песимизъм по отношение на завършването на футболния сезон до края на юни, поради изключителното състояние в страната.

" На първо място би трябвало да е здравето на хората. Човешкият живот цена и цвят няма - факсимиле е, само че е самата истина. Темата за шампионата не се разяснява и трябваше да се обади един клуб, с цел да стане предмет на диалог. Това е обезпокойтелно.

Кой футболист ще води тренировки с другите футболисти в такава обстановка. Как по този начин до 17 май упражняваме по жилищата, а на 18 май ще играем мач?! До 28 юни България би трябвало да е дала описите с евроучастниците - по какъв начин ще стане това?! Ще играем мачовете по 15 минути ли? Начинът на говорене не ми харесва! Привърженик съм на максимата на Фройд, че първият човек, който е изпсувал и не е хвърлил камък, е първият цивилизован субект. Призовавам към полемика на съществени хора.
Футболистите имат фамилии, би трябвало да си хранят къщите. Футболистът е футболист до 33-34 години, по-късно може да е келнер или аграрни служащ, само че за задачата би трябвало да бъде здрав. Обичам безпределно футбола, само че обичам и чистия въздух.

На дисциплинирана нация като тази в Китай й трябваха три месеца, с цел да преодолее пика, не съм чул там да е почнал футболът към момента!

Не е закононарушение, че някой дава мнение и предложение. Редно е хора, които могат да ръководят бизнес и капитал, да дават мнение. Футболистът е глава на семейство отвън терена. Глупостите за помощта от страната би трябвало да спрат. Помощта от страната би трябвало да отива само за живота и здравето на хората, това е ситуацията. Всички би трябвало да се заловен ръка за ръка.

Собствениците на футболните клубове си дават парите за футбола, мнението им би трябвало да не се приема като рецензия, а като предложение. Трябва да се види кое е най-хубавото, дано се дискутира, дано всички притежатели кажат какво мислят. В Италия притежателите си имат лига, футболистите - профсъюз, разискват, обикновено е.

Важно е да се откри по какъв начин да оцелеят стопанските формирования във футбола. Не е редно да се назовава беглец човек, който се грижи за личния състав си. Задължение на всеки шеф е да мисли за чиновниците си. Призовавам към примирение и единение ", сподели Дучето пред нашата медия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР