Известният пластичен хирург д-р Ангел Енчев е забил медицинската сестра

...
Известният пластичен хирург д-р Ангел Енчев е забил медицинската сестра
Коментари Харесай

Д-р Енчев прежали Теди Велинова, залюби се с медсестра

Известният еластичен хирург доктор Ангел Енчев е забил здравната сестра от клиниката си Вера Хаджийска. Миналата вечер двамата се появиха като двойка на женитба в хотел „ Шератон “ в София и събраха погледите на присъстващите, писа  „ Телеграф “. 

Сестрата бе избрала ефектна рокля с тъмночервена роза върху нея, а кавалерът й - моден ярък костюм на ситно каре.

За някои от сватбарите новината бе, че точно доктор Енчев има нова обич след развода с манекенката Теди Велинова. Новата световна двойка се зарадва на осъществяванията на рапъра народен представител Ицо Хазарта, а по-късно и на кадифения глас на певицата Белослава.

 Вера и Ангел обраха точките на сватбата в Шератон

За сватбата Енчев и Хаджийска са пристигнали от Италия, където са чествали рождения ден на доктора, изваял циците на Черната Златка, Емануела и Асдис Ран. Двамата са избрали да прекарат няколко сантиментални дни във Флоренция, като не са пропуснали да документират най-вълнуващите мигове от престоя си там. Отседнали са в 5-звездния хотел „ Четири сезона “, където единствено една нощувка коства съвсем 3 бона, само че пък прекарването им си е коствало, проличава от фрагментите им, споделени в обществените мрежи. Вера Хаджийска също има брак зад тила си с пловдивския предприемач Геро Назарян.

Двамата имат огромен наследник, навършил 18 година през април. Д-р Енчев пък е баща на момче и момиче от Теди Велинова. Бившата моделка неотдавна също се похвали, че има нов мъж в живота си. Тя сподели подарената от него шоколадова торта за 44-я й рожден ден, без да прецизира самоличността му.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР