Известният нападател от близкото минало и бивш национал на България

...
Известният нападател от близкото минало и бивш национал на България
Коментари Харесай

Пепи Александров гледа на живо Вальо Антов заедно със своя син

Известният нападател от близкото минало и някогашен национал на България Петър Александров изгледа онлайн дружно със своя наследник Алекс дуела сред Монца и Кремонезе от 27-ия кръг на Серия А. Мачът бе още по-специален, защото българският бранител Валентин Антов се включи в игра за домакините в 65-ата минута. Именно Антов е бил този, който е уредил татко и наследник да гледат онлайн срещата.
 Монца не съумя да надвие предпоследния, Антов с първи мач от два месеца насам Монца не съумя да надвие предпоследния, Антов с първи мач от два месеца насам
След края на дуела Пепи и Алекс Александрови благодариха на Антов и се снимаха с него, а той от своя страна им подари своята фланелка.

“Благодарим ти Вальо за прелестното посрещане и подаръкът след мача. Петър и Алекс Александрови ”, написаха татко и наследник след срещата.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР