Известният кулинар - шеф Андре Токев, остава още две седмици

...
Известният кулинар - шеф Андре Токев, остава още две седмици
Коментари Харесай

Токев е на 2 седмици от затвора

Известният кулинар - началник Андре Токев, остава още две седмици под домакински арест, преди да влезе в пандиза. По закон, откакто съдът е одобрил съглашението му с Прокуратурата, документите по делото се събират и изпращат на съответните институции.

Адвокатът на Токев разясни, че няма да апелират присъединението на още три месеца към наказването, което Токев получи поради друга присъда. " Андре Токев осъзнава виновността си и ще поеме напълно отговорността за дейностите си ", сподели бранителят на началник готвача пред NOVA.

Присъдата на Софийския областен съд е 7 месеца ефикасен затвор, към тях се прибавят и 3-те месеца от предходната присъда на Варненския областен съд и общо стават 10 месеца затвор. Тъй като Токев е бил 3 дни в ареста и в този момент е под домакински арест, излежаното време се приспада и по тази причина той ще влезе зад решетките за 8,5 месеца.

Софийският областен съд е одобрил подписано съглашение сред Токев и прокуратурата, откакто той е признал виновността си за шофиране в пияно положение. На 31 октомври 2021 година Токев бе арестуван, откакто служители на реда го изловиха да кара след приложимост на алкохол и със спукани до джанта гуми на Околовръстното шосе в София. Дрегерът регистрира 1,9 промила алкохол, а кръвният тест - 1,79.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР