Известният като “Гласът на народа участник в “Биг Брадър 4

...
Известният като “Гласът на народа участник в “Биг Брадър 4
Коментари Харесай

Овчи глави, едно време имаше 43 коли в целия квартал, сега ревете Не ми е почистено: Данаил от Биг Брадър

Известният като “Гласът на народа ” участник в “Биг Брадър ” 4 Данаил Панчев подсети за себе си с видео от снежна София. Устатият столичанин, който се прочу най-много със сборичкване в къщата на риалитито, поради който беше и изпъден, избълва куп хули и обиди към тези, които са недоволни от бавното разчистване.

Тези, които се оплакват, че не им е изчистено, са огромни тъпанари и бушмени, декларира Панчев във видеото, което пусна във Facebook. Той е най-настървен към тези, които съпоставят обстановката с “едно време ”.



“Никой ли не се сеща, че едно време, овчи кратуни, имаше към 43 коли в квартала. На ул. “Тодорини кукли ”, която в този момент не можеш да я пресечеш, слагахме два камъка и играехме футбол.

Минава една “Волга ”, дърпаме камъните и продължаваме.

Сега има 2 милиона коли и всички индианци от Сусурлево, Врачеш, Долно Камарци пристигнали - “не ми е почистено пред блока ”... Ама по какъв начин да ти е изчистено бе, простак! Има толкоз коли, по какъв начин да се движат?! Има някои квартали - по 700 фамилии в блок ” , избълва Данаил.

Според някогашния риалити воин, повода за проблемите е пренаселването на столицата.

“Преди си бяхме ние и не бяхме “бизнИсмени ”!Той бил АйТи... Мама ти и и бушмен! ” , разпенва се Панчев. В края на видеото той декларира, че харесва снежната, само че слънчева София.

“Аз съм в Рая! ” , радва се Данаил Панчев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР