Известният журналист Иво Инджев заяви, че ГДБОП знае кой отправя

...
Известният журналист Иво Инджев заяви, че ГДБОП знае кой отправя
Коментари Харесай

Иво Инджев: Русия командва българската полиция

Известният публицист Иво Инджев съобщи, че ГДБОП знае кой насочва смъртните заканите към него и желае да му "отреже главата ", тъй като е русофоб. По време на днешната кръгла маса на тематика "Демократичната общественост и властта - сред правилата и компромисите " Инджев се оплака, че все пак от дирекцията не подхващат ограничения.

Журналистът има вяра, че звеното за битка с проведената престъпност не прави нищо, защото цялата българска полиция получава команди от Русия. Той уточни още, че камерите при Паметника на Съветската войска са подарени на Министерство на вътрешните работи от Москва и в действителност се управляват от съветското посолство.

Скандалът се развихри откакто във Facebok групата „ България и Русия - дружно вовеки “ издадоха смъртни присъди на осем български политици и общественици. Набелязани за екзекуция бяха Едвин Сугарев, Георги Марков, Евгений Михайлов, Иво Инджев, Методи Андреев, Александър Йорданов и проф. Калин Янакиев. Бяха оповестени и фотосите им, а самите те бяха категоризирани като "част от убийците на България ".

Въпросната страница с проруско наличие се радваше на над 65 000 почитатели в обществената мрежа, само че към този момент не съществува.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР