Известният и обичан холивудски актьор не е имал сериозна приятелка

...
Известният и обичан холивудски актьор не е имал сериозна приятелка
Коментари Харесай

Най-после щастлив: Киану Рийвс се появи с дамата, която е пленила сърцето му СНИМКИ

Известният и обичан холивудски артист не е имал сериозна другарка от десетилетия. Това обаче се промени през този уикенд, когато Киану Рийвс държеше за ръка и не снемаше гальовен взор от неговата бизнес сътрудничка Александра Грант, когато се появиха на филмовото събитие LACMA Art + Film Gala, показано от Gucci в Лос Анджелис.

Всъщност, 55-годишният артист от "Матрица " и 46-годишната артистка, бяха непрекъснато дружно и позираха за десетки фотоси пред интернационалната преса, показвайки, че няма какво да крият.



На фотографиите Киану наподобява горделив, че е с дамата, която е завладяла сърцето му. Звездата сияе, наподобява благополучен и не пуска и за момент възлюбената си, до момента в който минава около фотографите и пресата.



Световноизвестният артист е облечен с черен костюм, черна риза и черна вратовръзка, а новата му другарка е елегантна в тъмносиня рокля без ръкави и обувки с токчета.



Киану си сътрудничи с Александра Грант, която се занимава с изкуство и е основана в Лос Анджелис, в креативния развой на книгите "Ода за щастието " и "Сенки ". Тя се занимава с образната страна на поетичните творби, написани от артиста - първата книга бе издадена през 2011 година, а идната пет години по-късно. Бизнес сътрудниците имат и издателство X Artists 'Books.



Творческата работа на Грант е най-много в обществени сбирки, в това число Музея на изкуствата в Лос Анджелис (LACMA), където двойката беше видяна в събота.



Въпреки, че артистът прецизно държи в загадка персоналния си живот, от седмици се носят клюки, че Киану има сериозна връзка с Александра. Двамата бяха запечатани какъв брой щастливи наподобяват в средата на октомври, до момента в който напуснаха суши бар на бул. Сънсет в Лос Анджелис. Времето ще покаже по какъв начин ще се развият връзките сред двамата влюбени.

Превод и редакция: БЛИЦ





Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР