Известният холивудски актьор Том Ханкс е диагностициран преди повече от

...
Известният холивудски актьор Том Ханкс е диагностициран преди повече от
Коментари Харесай

Том Ханкс: Сам се прецаках с диабета с кифли и чийзбургери

Известният холивудски артист Том Ханкс е диагностициран преди повече от 10 години с диабет вид 2 – най-честата форма на това метаболитно заболяване. Ханкс един път сподели в шоуто на Дейвид Летърман, че от известно време се бори с висока кръвна захар. „ Отидох при лекаря и той сподели: Знаеш ли онази висока кръвна захар, с която се бориш от 36 години? Е – получил си диабет вид 2 “, сподели известният артист.

Двукратният притежател на Оскар призна, че самичък е отговорен за заболяването си, защото не се е грижил за здравето си, както и за храненето и тежестта си.

„ Оказах се цялостен глупак. Преди три години бях диагностициран с диабет вид 2 заради огромните съмнения в тежестта ми. Кулминацията на заболяването беше, когато работех по „ Филаделфия “, сподели артистът.

„ Виждали сте ме по филмите, по какъв начин изглеждах. Истински пълен глупак. Мислех, че мога да избегна това, като отстрани кифлите и чийзбургерите от менюто си, само че имах потребност от повече от това. Лекарите споделят, че в случай че продължа да подкрепям мечтаното тегло и продължа да се храня здравословно, към този момент няма да нуждая се да одобрявам инсулин “, сподели Ханкс.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР