Известният гейм инсайдър Dark Golem публикува вътрешна информация, свързана с

...
Известният гейм инсайдър Dark Golem публикува вътрешна информация, свързана с
Коментари Харесай

Слух: Monster Hunter: Wilds излиза в началото на следващата година

Известният гейм инсайдър Dark Golem разгласява вътрешна информация, обвързвана с Monster Hunter: Wilds, идващият огромен шлагер на Capcom. Той разкрива детайлности за света на играта, както и хипотетичната дата на премиерата ѝ.

Dark Golem цитира лични източници, съгласно които Monster Hunter: Wilds ще излезе през първото тримесечие на 2025. Работата по играта вървяла безпрепятствено и по проект. Японската компания залага мощно на триумфа на Wilds, твърди той. „ Те са вложили доста на премиерата на Wilds и разчитат на нея за цялата си фискална година. Не мисля, че дори GTA VI ще ги накара да я забавят “, написа Dark Golem.

Според източниите на Dark Golem, Wilds щяла да е най-голямата игра в историята на студиото. Тя щяла да предлага голям открит свят, който е надалеч по-голям от тези в предходните игри. Освен това, нямало да е разграничен на обособени райони, а ще е една обща карта. Той добавя, че Monster Hunter: Wilds ще предложи голям брой пробни детайли, които ще забележим за пръв път в сериите.

Много е евентуално информацията на Dark Golem да е изцяло вярна. С изключение на датата на излизане, другите неща в действителност може да ги допусна всеки и без да е „ гейм инсайдър “.

Това, че Capcom залагат мощно на представянето на Monster Hunter: Wilds е повече от ясно. Monster Hunter е водеща марка на японската компания. Още повече, че обявената предходната година игра маркира 20-годишнината на поредицата. Миналият месец пък стана ясно, че последната игра от сериите – Monster Hunter: World е достигнала рекордни продажби. Появила се преди шест години, World се е продала в над 25 милиона копия по целия свят. Това е помогнало общите продажби на игрите от света на Monster Hunter да доближат 97 милиона.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР