Известният експерт по паранормални явления и смятан за екстрасенс на

...
Известният експерт по паранормални явления и смятан за екстрасенс на
Коментари Харесай

Ще живеем по 220 г. с помощ от извънземните?

Известният специалист по паранормални феномени и считан за екстрасенс на Запад Ури Гелер за следващ път смая своите почитатели със странни изказвания.

Според него учените към този момент са се натъкнали на „ висши същества “, които в този момент ще оказват помощ на човечеството да усили продължителността на живота, оповестява Daily Star.

Куку Гелер има вяра, че извънземните ще научат хората по какъв начин да „ изкореняват всички заболявания “, като усилят междинната дълготрайност на живота до 220 година

Вместо да плаши хората с агресивното държание на извънземните, Гелер предвижда, че те ще оказват помощ на хората да разрешат мистериите на видимо нелечими заболявания, позволявайки на всеки да живее доста по-дълго.

Неотдавна Гелер, чиито специфични екстрасензорни качества били тествани през 70-те от Централно разузнавателно управление на САЩ, или най-малко такива са версиите, предизвести учените от НАСА да се приготвят за солидна извънземна инвазия на Земята, която се допуска, че ще се случи в близко бъдеще.

Гелер има вяра, че австралийски учени, картографиращи радиовълни, които са разкрили великански енергиен източник на 4000 светлинни години, може да са се натъкнали на известие от „ висши “ същества от Космоса, писа лупа.бг.

Снимка: Pixabay
 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР