Известният бургаски крими герой Станислав Беров, по прякор Берката, влиза

...
Известният бургаски крими герой Станислав Беров, по прякор Берката, влиза
Коментари Харесай

Пратиха Берката при авера му Капитанов в затвора, карал надрусан с пико, амфети и трева

Известният бургаски крими воин Станислав Беров, по прякор Берката, влиза за 4 месеца в пандиза. Криминално проявеният и осъждан мъж обаче няма да лежи поради някой от арестите си с опиати, а за шофиране след приложимост на дрога, оповестява "Флагман ".

Берката е спрян от полицейски патрул преди към месец и половина на бургаската ул. „ Струга “. Наркотестът посочил, че Беров седнал зад кормилото след гибелен коктейл от пико, амети и трева. Резултатите били доказани и с кръвна проба, което значи, че бургазлията няма по какъв начин да се размине с решетките.

Преди дни той се призна за отговорен и подписа съглашение с прокуратурата. Беров е осъждан, само че все още се води с чисто правосъдно минало.

Берката е хващан 4 пъти с опиати, само че постоянно се разминава с санкция поради дребното количество опиати, което носел. Той към този момент е оправдан по условна присъда за държане на дрога.

Припомняме, че през март бургазлията беше задържан с по-сериозно количество опиати. Той е сгащен при спецакция край хотел „ Мираж “. При обиска ченгетата разкрили към 30 гр пико в Берката. Ако бъде приет за отговорен и по този случай, Станислав може да остане за дълго зад решетките.

Беров ще излежи наказването си при общ режим, като ще би трябвало да заплати и 400 лева санкция за действието. Зад решетките той може още веднъж да се събере с един от най-близките си другари Димитър Капитанов-Капито.

Соченият за един от топ готвачите на синтетика в Бургас излежава 4-годишна присъда за откритата нарколаборатория в дома му. Капито беше хванат напълно скоро от ченгетата след двумесечно търсене.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР