Известният британски пътешественик Беър Грилс се срещна с президента Володимир

...
Известният британски пътешественик Беър Грилс се срещна с президента Володимир
Коментари Харесай

Британският пътешественик Беър Грилс се срещна с президента Зеленски в Украйна

Известният английски странник Беър Грилс се срещна с президента Володимир Зеленски в Украйна. Това стана ясно от пост на Зеленски в неговия Facebook профил.

С визитата си в Украйна Грилс стана първият английски дипломат на UNITED24, който има за задача да разпространява акцията " Да възстановим Украйна ".

" Беър Грилс поддържа Украйна още от първите дни на пълномащабната война. След една година опозиция против съветската инвазия поддръжката на хора като него е доста значима. Заедно с други посланици той ще помогне за разпространението на истината за войната и ще сплоти света към подпомагането на Украйна ", написа още Зеленски в своя пост.

През 2017 година фамозният Беър Грилс и екипът му посетиха и България, като направиха груби нарушавания по време на снимането на предаване в предпазения Национален парк " Рила ".

“Летя над планината Рила. Тук са най-високите върхове на целия Балкански полуостров. Теренът долу е ужасяващ. Има назъбени скали и стотици ледени езера. Ще бъде мъчно. ” Това бяха първите думи на Беър Грилс в предаването му в България, до момента в който прелита с хеликоптер над Рила.

На 25 и 26 юни английският специалист по оцеляване идва у нас дружно с професионалния латино танцьор Дерек Хъф. Двамата минават през рискови пропасти и скали на над 2000 м височина.

Впускат се в лов на жаби. “Когато откъснеш главата и извадиш вътрешностите, я сваряваш и я изяждаш. Костите хрускат доста прелестно ”, споделя Грилс в предаването, до момента в който държи една от жабите за крайници.

По време на фотосите двамата оцеляващи палят и лагерен огън, с цел да сготвят уловените земноводни. Междувременно, с цел да стигнат по-бързо до крайната точка даже преплуваха едно от ледените езера на Рила.

За нарушаванията екипът на Грилс заплати санкция в размер на 12 800 лв..

 

 

Последвайте ни към този момент и в Телеграм и Туитър!    

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР