Известният астролог Павел Глоба представи хороскопа си за септември.По думите

...
Известният астролог Павел Глоба представи хороскопа си за септември.По думите
Коментари Харесай

Септември носи съдбовни промени на тези зодии

Известният астролог Павел Глоба показа хороскопа си за септември.

По думите му, някои ще би трябвало да посветят повече време на фамилията, за други пък кариерата ще бъде преди всичко.

Два знака от Зодиака ще би трябвало да вземат значимо решение до края на август, което ще промени живота им. Причината - позицията на Уран, която е най-противоречивата планета, написа " Марица ".

На 3 зодии пък им предстоят грандиозни промени през септември, споделя експертът. Ето кои са те: 

Овен

През септември Овните ще стартират да се замислят за цената на връзките с обичания. Много представители на знака ще изискат да създадат нещо хубаво за половинката си.

Астрологът поучава да не вземат участие в обществени мероприятия с използването на алкохол. По това време доста хора ще бъдат раздразнителни и нападателни, което може да докара до огромни неприятности за Овните.

Септември ще бъде съвършен интервал за отмора или бизнес пътешестване. Смяната на ситуацията ще бъде единствено от изгода.

Телец

Телците не би трябвало да стартират работа по нови планове през този месец. По-добре е да отделят време за довеждане докрай на започнатите по-рано неща, което ще им разреши да получат огромна полза и задоволство от личните си достижения и резултати.

През септември представителите на знака е по-добре да заложат на личните си сили, гении и финансови благоприятни условия. Външната помощ единствено ще понижи облагите им на половина. 

Близнаци

Близнаците е най-добре да посветят месеца на себе си и другарство със фамилията. Астрологът предлага да оставят работата и бизнеса си на назад във времето и да се заемат с домашните каузи.

Добре е и да заобикалят общуването с неприятни хора, злословия и спорове. Най-идеалното решение би било да си вземат отмора и да я прекарат в компанията на обичаните си хора.

Рак

През септември на Раците ще им бъде доста елементарно да споделят с близките, вероятни са и нови запознанства.

Този интервал ще бъде удобен за оформяне на разнообразни документи. Положителни страсти за представителите на знака ще донесе общуването с близки и другари.

 

 

 

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР