Известният астролог Никита Говор разкри кои са зодиите, които знаят

...
Известният астролог Никита Говор разкри кои са зодиите, които знаят
Коментари Харесай

Тези 4 зодии изглеждат по-млади от годините си – вижте дали вие сте сред тях

Известният астролог Никита Говор разкри кои са зодиите, които знаят по какъв начин да се запазят младолики, без значение от действителната им възраст. 

Красотата и младостта, за жалост са краткотрайни. Натовареният график, стресът, хроничните болести и какви ли не други фактори оставят следи, показвайки миналото време от живота ни. Експерт в зоната на зодиите споделя, че даже скоростта на остаряване се свързва с зодиака. 

" Знакът на зодиака, под който човек е роден, оставя отпечатък освен върху неговата орис, само че и върху неговото здраве и външен тип. Овните в никакъв случай не порастват и това им разрешава да останат млади дълги години. Близнаците постоянно са в придвижване, цялостни с нови хрумвания. Раците имат мощна генетика и наподобява в никакъв случай не остаряват. Външният тип на Водолея не ви разрешава да определите възрастта - и на 40, и на 60 наподобяват доста свежи ", разяснява господарят на ориста и кармата Никита Говор.

ВОДОЛЕЙ 

И по този начин, в топа на столетниците, които старостта заобикаля, Водолеят заема първо място. Звездите са дарили тези представители с такова здраве и резистентност на стрес, че тялото им остава младо най-дълго. 

Най-вече са предразположени към проблеми със ставите, защото са непрекъснато в придвижване. Освен това Водолеите са склонни към пострадвания на ръцете и краката, тъй че когато решително се втурват напред, не забравяйте за сигурността.

Въпреки това, в случай че Водолеите съблюдават диета и отидат в точния момент на доктор, няма да схванат скоро за раните. Освен това точно те са наградени с върхове за опазване на младостта. Такива забележими следи от времето като бръчки и обвързвано с възрастта разпределяне на кожата на лицето, с вярна грижа, те се появяват 5 години по-късно от други знаци на зодиака. 

РАК 

Тази зодия също като Водолея има доста шанс. Раците не би трябвало да поставят специфични старания, с цел да останат млади и свежи за дълго време. Това са хора с добра генетика и резервират младостта си доста дълго време.

Те обаче би трябвало да извърнат особено внимание на положението на нервната система. За поддържане на здравето им се предлага да пият повече вода и да дават желание на билкови инфузии, изключително тези, които усъвършенстват работата на стомашно-чревния тракт, с цел да избегнат съществени проблеми с него.

ОВЕН 

Може би единствено Овенът знае рецептата за безконечна младост. Хората, родени под този знак, са доста енергични и постоянно млади по сърце. Те са цялостни с сила от Марс и дават жизнеспособност на всичко, до което се допрян. Слабото им място е главата и тъкмо поради това постоянно страдат от мигрена и болки. 

Импулсивността, присъща на Овена, постоянно води до вътрешно прегаряне и стрес. И като резултат - неприятно положение на кожата и ранно стареене. Въпреки това, представителите на този знак в началото имат положително здраве. Ето за какво, в случай че съблюдават диетата си, всекидневието и се занимават със спорт, има всички шансове да останат млади за дълго време.

БЛИЗНАЦИ 

Този знак не изостава от именитата троица. Близнаците съвсем постоянно наподобяват по-млади от действителната си възраст. Тайната се крие в лекотата, с която представителите на този знак се отнасят към живота.

Повишената емоционалност, присъща на този знак, елементарно се трансформира в раздразнителност, тъй че Близнаците са по-склонни към нервно пресилване от други знаци. А хроничният стрес води до ранно стареене, тъй че е доста значимо за представителите на този знак да се научат по какъв начин да релаксират: йога и медитация, като алтернатива, те ще оказват помощ да се оправят с страстите.

Друго едва място на представителите на този знак са белите дробове. Те бързо настиват и са изцяло безотговорни към здравето си, по тази причина ще дам съвет: с цел да живеете дълго, би трябвало да сте по-внимателни към здравето си. 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР