Известният английски модел и участник в шоуто Love Island Софи

...
Известният английски модел и участник в шоуто Love Island Софи
Коментари Харесай

Специалисти обясниха причината за смъртта на една от най-красивите жени в света

Известният британски модел и участник в шоуто " Love Island " Софи Градон, която през 2009 година завоюва купата Мис Англия, неотдавна бе открита  мъртва в дома си в Портланд, написа zdrave.to.

Подробности за гибелта на момичето не се оповестяват, само че приятелите й са изразили версии за самоубийство. Британският психолог Абигейл Сан изследва сложността на живота на звездите в шоубизнеса като Софи и връзката им с известната обществена мрежа " Инстаграм ".

Според клиничния психолог, обществените мрежи могат да влошат психологичното здраве на известните персони, изключително тези, които употребяват " Инстаграм ".

" Софи Градон взе участие в риалити шоу. Звездите в сходни планове са първите, които са подложени на офанзива. Те нямат опция да се скрият зад ролята на измислени герои, както актьорите във филмите. Тези хора непрекъснато са в полезрението на обществото и са подвластни от външната оценка и броя на почитателите в мрежата ", изяснява експертът.

Поради обстоятелството, че звездите са принудени непрестанно да трансформират живота си в интерес на почитателите, моментното им психическо положение е известно на доста малко хора.

След трагичната гибел, детайлностите за която полицията още не е разкрила, приятелите на Софи стартират да загатват версията " самоубийство ". Те също по този начин споделят, че моделката имала проблеми, била е депресирана и че е имала финансови усложнения. Но в профила на хубавицата, където има 494 000 почитатели, виждаме единствено фотоси на сполучлив и първокласен метод на живот.



" Много от моите клиенти усещат непрекъснат напън, тъй като живеят претрупан, трогателен живот, който демонстрират в обществените мрежи. Това основава обществена паника ", разяснява Абигейл Сан.

Когато напуснах " Love Island ", бях изпаднала в дупка поради отрицателните мнения към мен. Започнах да имам вяра, че това, което хората споделят за мен, е правилно. Тормозът в мрежата от време на време е по-страшен от този в живота. Троловете те вършат уязвими ", споделя преди време Софи Градон.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР