Известният аналитик Минг-Чи Куо продължава да дава прогнози за бъдещите

...
Известният аналитик Минг-Чи Куо продължава да дава прогнози за бъдещите
Коментари Харесай

Минг-Чи Куо: през 2018 година смартфоните на Apple ще могат да работят с две SIM-карти

Известният аналитик Минг-Чи Куо продължава да дава прогнози за бъдещите модели iPhone. Този път той съобщи, че през 2018 година смарт телефоните на Apple ще поддържат работата с две SIM-карти. Информацията е на MacRumors.
Миналата седмица Куо сподели, че продуктовата гама на iPhone от 2018 година ще се състои от три телефона: 5,8-инчов, 6,5-инчов с OLED екран и по-евтина 6,1-инчова версия с IPS екран. Сега аналитикът добави, че всички нови модели на iPhone ще получат поддръжката на две SIM-карти. iPhone от 2018 година ще употребяват модемите Intel XMM 7560 и Qualcomm Snapdragon X20, поддържащи технологията 4 х 4 MIMO. Това ще даде опция за едновременната работа на двете SIM-карти в 4G LTE мрежите. Минг-Чи Куо сподели още, че 70-80% от новите смарт телефони ще имат модеми на Intel.

Към сегашен ден, във всички смарт телефони с две SIM-карти, единствено едната работи в LTE мрежите от четвърто генерации, а втората – в 2G/3G. В новите смарт телефони на Apple, и двете SIM-карти ще работят в 4G мрежите, най-вероятно с потреблението на технологията eSIM.

Минг-Чи Куо смята, че това ще окаже огромно въздействие на продажбите в Китай, където смарт телефоните с две SIM-карти са доста известни.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР