Известният актьор Киану Рийвс (59) с групата си Dogstar“ пристигна

...
Известният актьор Киану Рийвс (59) с групата си Dogstar“ пристигна
Коментари Харесай

Не, това не е бездомник, просещ пред луксозен хотел – това е една от най-големите холивудски звезди!

Известният артист Киану Рийвс (59) с групата си „ Dogstar “ дойде на тазгодишния „ INMusic Festival “, където свири преди няколко дни в Загреб.

Хърватските медии се надпреварваха да схванат къде е отседнал холивудският артист и екипът на хърватския вестник „ Jutarnji List “ съумя.

А точно, екипът завари непредвидена сцена пред хотел в Загреб. Пред входа, седнал на земята и облегнат на стената, седеше мъж в черни дънки и се оказа, че това не е различен, а известният Рийвс!

 Киану Рийвс Загреб

Снимка: jutarnji.hr

Известно е, че можете да го срещнете тук-там, където никой не би очаквал звезда от сходен сан, като когато беше сниман да се вози в метрото или да се мотае с бездомници.

Той седеше на пода и с леко печален глас сподели на журналистическия екип: „ Говоря по телефона, личното ми време е “, съобщава „  Jutarnji.hr “.

 Киану хотел Загреб

Снимка: jutarnji.hr

Журналистите го изчакаха търпеливо и когато свърши го попитаха дали могат да се снимат с него, което той одобри с усмивка.

 Киану Рийвс в Загреб

Снимка: jutarnji.hr

Известният артист доби международна популярност в трилогията „ Матрицата “, а през днешния ден е един от най-известните хора в света.

Киану е хуманитарист и постоянно се радва да оказва помощ на хората. Отказва се от огромни заплати, с цел да могат другите артисти да получават пари, оказва помощ финансово на снимачната площадка. Тъжните човешки истории постоянно го трогват, тъй като самият той е имал сложен живот, по тази причина постоянно оказва помощ на такива хора, без никой да го е молил за това.

Невероятно е, че в наши дни съществува толкоз алтруистична персона, освен това – надарена и мега известна!

Заглавна снимка: jutarnji.hr

Редактор: Петя Иванова
Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР