Известният актьор Дарин Ангелов показа лицето си под красивата маска

...
Известният актьор Дарин Ангелов показа лицето си под красивата маска
Коментари Харесай

Падна третата маска в „Маскираният певец“

Известният артист Дарин Ангелов сподели лицето си под красивата маска на Гларусът в трети сезон на „ Маскираният артист “. С двусмислени отговори и загадъчни улики Дарин затрудни звездните панелисти, с изключение на Владо Пенев. Единствено той съумя да разпознае надарения си сътрудник.

„ Беше доста мъчно. Брат ми ме позна още на първия лайв, брачната половинка ми също, само че аз отричах “, показа Дарин Ангелов за присъединяване си в най-мистериозното шоу в телевизионния ефир.
 NOVA
Минути преди да смъкна маската си останалите звездни детективи Алекс Раева, Марта Вачкова и AZIS допуснаха, че зад костюма може да се крият изпълнителите Люси Дяковска или Папи Ханс. Никой от тях не подозираше, че точно носителят на Аскеер за изгряваща звезда като дребен е обичал да върви на село и да пасе овце.

Три титанични борби превзеха сцената в четвъртия лайв на „ Маскираният артист “. Заекът се изправи против Гларусът, Камъкът влезе в борба с Малинката и Перлата застана против Самураят. Сред новите обвинените се чуха и имената на Лора Караджова, Гери-Никол, Нели Петкова, Мария Игнатова и други.
 NOVA
Минути преди последната борба миналогодишният победител се завърна на сцената. Баба Яга се появи още веднъж, само че този път в костюма се криеше Ваня Щерева. „ Бях сигурна, че Азис ще ме познае. Адмирации за труда на всички хора, които са в тези костюми. Много е мъчно, само че е прелестно “ - призна разгорещено актрисата за преживяването си в „ Маскираният артист “. Този път елитният Панел бе единомислещ и изрично означи тъкмо попадение в разпознаването.

Следващата седмица феновете ще станат очевидци на четвъртите борби в третия сезон на „ Маскираният артист “. Коя ще е следващата свалена маска? Кой против кого ще се изправи? Коя маска ще се завърне за едно осъществяване? – феновете ще схванат идната събота (9 октомври) от 20:00 ч. по NOVA.

Повече информация за „ Маскираният артист “ можете да откриете на формалните Фейсбук, и Tik Tok профили на мистериозното шоу
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР