Известните столични автокрадци Даниел Димитров-Данчо Релето, прочул се покрай страховитата

...
Известните столични автокрадци Даниел Димитров-Данчо Релето, прочул се покрай страховитата
Коментари Харесай

Данчо Релето от Наглите и Митко Турчина задигнаха хитов автомобил

Известните столични автокрадци Даниел Димитров-Данчо Релето, прочул се около страховитата тайфа за отвличания „ Наглите “, и Димитър Симеонов-Митко Турчина, един от доайените измежду джамбазите, са отмъкнали чисто нова Toyota C-HR от паркинг в квартал „ Дружба “ в столицата в деня за размисъл преди изборите за кмет, написа „ Телеграф “.

Релето и Турчина са арестувани, до момента в който разфасоват колата в хале, намиращо се в региона на складовете в квартал „ Илиянци “.

Двамата автокрадци са сгащени от полицията часове след задигането на автомобила. За дребното време, което имали, Релето и Турчина съвсем съумели да разглобят колата изцяло. Моделът C-HR e хитов измежду автокрадците и е една от най-крадените коли, разкриха криминалисти. Застрахователите желаят слагане на спомагателен GPS, който коства към 800 лв., както и спомагателен имобилайзер поради всеобщите обири на този модел.

Данчо Релето бе част от бандата за отвличания „ Наглите “. Той бе освободен предварително от пандиза и незабавно се върна към остарелия си поминък – кражбите на коли. През април бе сгащен с крадена Toyota СХЗ, която разфасовал в гараж в квартал „ Надежда “. Релето обаче бе пуснат под гаранция от 5000 лв.. Заедно с него тогава за малко бяха арестувани приятелите му Софиянеца и Главата.

Според криминалисти Релето избира да краде и разфасова тойоти, създадени през последните две години.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР