Известните съпрузи взеха това трудно решение в полза на своя

...
Известните съпрузи взеха това трудно решение в полза на своя
Коментари Харесай

Къванч Татлъту бяга от Турция, за да спаси сина си

Известните съпрузи взеха това мъчно решение в интерес на своя правоприемник

Феновете на Къванч Татлъту са мощно озадачени. Журналистът Мехмет Юстюндаг заяви, че един от най-популярните артисти в Турция е решил да напусне родината си. Заедно с жена си Башак Дизер и сина им Кърт Ефе артистът се мести в Лондон. Известните съпрузи взеха това мъчно решение в интерес на своя правоприемник. Според Юстюндаг, Къванч и Башак считат, че единствено в Лондон Кърт Ефе може да получи чудесно обучение.

Феновете на Татлъту не останаха удовлетворени от това пояснение. Много фенове на турския артист взеха решение, че този ход не е обвързван с желанието да се даде по-добро обучение на наследника, а с опит да се скрие от любопитните очи. Не е загадка, че почитателите на Къванч са възмутени, че той дълго време криеше лицето на сина си. Още повече, че жена му е подложена на същински тормоз в обществените мрежи.

Във всеки случай Татлъту и Дизер отпътуваха за Лондон през предишния уикенд. Само ден по-късно турският артист отхвърли спекулациите за дефинитивно пренасяне в британската столица: „ Новината, че бягаме от страната и се местим в Лондон за образованието на детето си, не е вярна. Не, ние не се местим. Моите филми, телевизионни сериали и рекламни планове са тук и аз не преставам да работя тук. Освен това синът ми е единствено на 21 месеца. Не обръщайте внимание на тези вести. Най-добри пожелания. "

Труд
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР