Известните руски хумористи с прякорите Вован и Лексус погодиха номер

...
Известните руски хумористи с прякорите Вован и Лексус погодиха номер
Коментари Харесай

Руски комици, представили се за Порошенко, погодиха номер на Заев

Известните съветски хумористи с прякорите Вован и Лексус погодиха номер и на премиера на Северна Македония Зоран Заев , който наподобява се е съгласил да заплати рушвет и упрекна Русия, че има " доста шпиони " на Балканите, осведоми Агенция Франс Прес.

Заев се извини за случката, която беше избрана от опозицията като " скандал " , само че разгласи, че няма да подава оставка, поискано от политическите му съперници . Северномакедонският министър председател приказва пред публицисти след телефонен диалог с двамата известни комици , които са се показали за някогашния президент на Украйна Петро Порошенко.
 Известни хумористи се пошегуваха с Макрон
Известни хумористи се пошегуваха с Макрон

Зеленски се чувствал като Путин, само че не напълно

Разговорът е качен в YouTube.

Владимир Кузнецов, с прякор Вован, и Алексей Столяров, с прякор Лексус, постоянно организират шегаджийски телефонни диалози с политици и авторитетни персони.

В диалога със Заев " Порошенко " е предложил помощта си да посредничи за самостоятелност на Македонската православна черква в договарянията с вселенския патриарх Вартоломей I. Двамата комици са посъветвали Заев да подкупи патриарха със 100 000 евро , с цел да се форсира процедурата.

" Но би трябвало да ви споделя, че това е единственото изискване за това , и аз го направих, персонално дадох на Вартоломей пари. В моя случай аз платих 150 000 евро, по-евтино е за вас ", пошегували се двамата руснаци.

" Отлично, няма да има проблем ", дал отговор Заев.

При други три телефонни диалога, които са се провели сред август 2018 година и този април, Заев е декларирал пред руснаците, които са се показали за генералния секретар на НАТО Йенс Столтенберг, че Москва има " доста шпиони в района ".

" Аз съм жертва на моята неприкритост " и " мошеници от страни с анти-НАТО ориентировка ", оплака се македонският водач. Той увери публицистите, че по време на телефонните диалози не са обсъждани въпроси от националната сигурност.

Сред жертвите на съветските комици са Елтън Джон, някогашният английски външен министър Борис Джонсън, президентът на Беларус Александър Лукашенко и други. Те избират най-вече съперници на Кремъл, чужденци и руснаци.

През април погодиха номер на премиера на Косово Рамуш Харадинай.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР