Известните жени винаги правят мъжете до себе си също толкова

...
Известните жени винаги правят мъжете до себе си също толкова
Коментари Харесай

Когато парите не са проблем: Ето колко точно харчи Венелин Кондаков за лукозните почивки

Известните дами постоянно вършат мъжете до себе си също толкоз известни. Точно от това недоволства и самият Венелин Кондаков, който показа, че фотосите му без половинката му Ина Гаярди нямат достастъчно лайкове. Е, не знаем дали е тъкмо по този начин, защото той беше задоволително известен и като фризьор на звездите преди въобще певицата да блесне като звезда в светските среди.

Виж още: Алекса след " Игри на волята ": Елица ще харчи парите от премията, парите би трябвало да са при дамата!

Покрай многото почивки на звездната двойка сигурно всички се чудят от кое място двамата си докарват чак толкоз положителни приходи - въпреки всичко тук става въпрос за хиляди изхарчени левове единствено за броени дни и то честичко. Последната им отмора беше почти две седмици на Сейшелите в разнообразни места за настаняване - и макар че Ина Гаярди също се изживява като инфлуенсър, то тези почивки са напълно на техни разходи и си заплащат всичко.

Виж още: Купон с гръцки привкус: Ина Гаярди постави в дребния си джоб чалга певиците

След множеството фотоси, които наподобяват повече на добре обработени картички, звездният фризьор показа персоналния си Intagram профил, че не желае да разяснява сумите, които заплаща за тези почивки, само че в случай че спре с тях - умерено може да си разреши да си купи имение - сами си правете сметка за какви пари става въпрос тук.

Виж още: Паднал ангел: Tattstoner прекали за следващ път, упрекнаха я в седемте смъртни гряха

Бизнесът с фризьорския салон на Кондаков е в действителност сполучлив и добре развъртян, само че той показа, че има още неща,с които се занимава и все още има още бизнес цели, които да осъществя, а по-късно желае да си построи огромна къща с съвременен интериор, басейни и чудесна панорама - макар че той е видял задоволително такива безусловно из целия свят.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР