``Известни личности са разпнати като робите на Спартак по пътя

...
``Известни личности са разпнати като робите на Спартак по пътя
Коментари Харесай

Марин Марковски: Сделките с имоти на ниски цени са напълно законни

``Известни персони са разпнати като робите на Спартак по пътя за Рим. Сделките им са законни, тъй като в тях има две страни – какъв брой може да заплати купувачът, и на каква сума ще се съгласи продавачът``, сподели още юристът.

„ Когато се продават недвижими парцели, в доста огромна част се продават на данъчна оценка. Това води до терзание в стабилността в правния мир. Когато парцелът е доста безценен, хората към договорката си разделят разноските, с цел да се заплаща по-малко “. Това сподели пред Българска национална телевизия юрист Марин Марковски.

„ При една съборена договорка се връщат парите, които са дадени и на процедура купувачът ще загуби. Мерки обаче не могат да се вземат. Думата скандал възбужда любознание и предпочитание. Вторачват се в тези събития, с цел да избягат от всекидневието си. Известни персони са разпнати като робите на Спартак по пътя за Рим. Сделки им са законни, тъй като в тях има две страни – какъв брой може да заплати купувачът, и на каква сума ще се съгласи продавачът “, сподели още юристът.

„ При въпроса за морала – всеки би трябвало да дава отговор за себе си, само че покупко-продажбите с парцелите са изцяло законни. Не пазя хората, които са отговорни, само че те би трябвало да бъдат деликатни. Ако кихнат, незабавно може да се напише, че са настинали, тъй като имат вили в Пампорово “, сподели още Марковски.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР