Известната руска актриса Лидия Федосеева - Шукшина е получила сърдечен

...
Известната руска актриса Лидия Федосеева - Шукшина е получила сърдечен
Коментари Харесай

Известна руска актриса получи сърдечен пристъп в България

Известната съветска актриса Лидия Федосеева - Шукшина е получила сърдечен припадък, откакто е пристигнала в България. Това разкриват нейни близки.

Тя е била в жилището си край Бургас, когато се е почувствала зле. След като отишла в болница, се оказало, че няма нужната здравна застраховка, по тази причина роднините на актрисата изпратили в България нейна другарка, която да й помогне с напредването към Москва.

80-годишната актриса, която е вдовицата на великия съветски публицист, сценарист, киноактьор и режисьор Василий Шушкин, се почувствала зле поради полета и разликата в температурите в Русия и България.

"Сестра ми Маша уреди от Москва да отпътува нейна другарка, който незабавно отпътува и урежда полета. Още от летището ще закараме Лидия Николаевна в болница ", споделя нейна близка.

Тя добавя, че диагнозата на актрисата към момента не е доказана и цитира лекуващият я доктор от Москва, който споделя, че през юни е имала сходен припадък и тогава се е оказало, че е с нарушено кръвоснабдяване на мозъка.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР