Известната родна актриса и певица Биляна Петринска роди момченце миналата

...
Известната родна актриса и певица Биляна Петринска роди момченце миналата
Коментари Харесай

Ето от кого роди Биляна Петринска!

Известната родна актриса и певица Биляна Петринска роди момченце предходната седмица на 44-годишна възраст. Звездата на „ Народния спектакъл “ по този начин и не показа кой е бащата на дребния Адриан, като само загатна, че е предприемач, високопоставена фигура. Вярна на своите обичаи постоянно да е първа в разбулването на тайните, „ Галерия “ разкри кой е мистериозният мъж до Биляна Петринска. И се оказа, че не е по никакъв начин инцидентен.

Биляна Петринска роди наследник от шефа на Столичен автотранспорт Стилиян Манолов. Той е началник на автобусен гараж „ Дружба ” от няколко години, а преди този момент дълго време е живял в Италия. Манолов разполага с много положителни финансови благоприятни условия и е мечтана партия за всяка жена.

С Биляна са дружно от близо 2 години. По молба на Манолов, Петринска до момента не е коментирала връзките им и пази в загадка името на бащата на детето си.

Близки до шефа на Столичен превоз го разказват като безгрижник, познавач на женската хубост и странник. Повечето даже са учудени по какъв начин Петринска е съумяла да го „ върже “ с дете.

 

Биляна дълго време кри за бременността си, като в актьорските среди допускаха, че наедрелите й форми са разследване на запуснатост. В края на предходната година актрисата призна, че чака бебе, а на 9 май заяви в обществената мрежа богатствата новина.

„ Светът те приветства, скъпо мое детенце, Адриан!!! Ти беше моя искра и озарение цели 9 месеца. Това бяха най-вълшебните и щастливи дни през целия ми 44-годишен живот. С любящия ти баща ще създадем всичко по силите си, с цел да растеш здрав и благополучен, да имаш шарено детство и да станеш заслужен, изобретателен и свободен Човек! “, написа Биляна.

Манолов реши да не раздухва новината в своя обществен профил, само че бил неразделно до актрисата и сина им.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР