Известната кутия от шоколадови бонбони на Том Ханкс от филма

...
Известната кутия от шоколадови бонбони на Том Ханкс от филма
Коментари Харесай

Кутия от шоколадови бонбони от филма "Форест Гъмп" беше продадена на търг за 25 хил. долара

Известната кутия от шоколадови бонбони на Том Ханкс от кино лентата " Форест Гъмп " (1994 г.) беше продадена на търг за 25 хиляди $, оповестява Българска телеграфна агенция. Американският франчайз " Ripley`s Believe It or Not! " закупи добре познатия атрибут тъкмо за Деня на свети Валентин.

Отбелязва се, че кутията, която е с подпис на Ханкс, тежи 650 грама, макар че е цялостна единствено с към 100 грама пясък, с цел да не падне от скута на артиста по време на фотосите.

Филмът наблюдава затрогващата история на Форест Гъмп, който инцидентно си проправя път през доста от най-големите събития от края на 20-и век. Продукцията завоюва шест награди " Оскар " през 1995 година, в това число за най-хубав филм, най-хубав режисьор, а Том Ханкс получи оценката за най-хубав артист. " Форест Гъмп " събра рекордните приходи от 678 млн. $ в международен мащаб при първичното си лъчение по кината.

Друг неотдавна добит сувенир от " Риплис " е персонален бележник с адреси и телефонни номера, принадлежал на мениджъра на " Бийтълс " Браян Епщайн. В него има данни за групата, както адрес и телефон на Мик Джагър от " Ролинг стоунс ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР